Vi lægger nyt tag på dit hus

Lad vores erfaring komme dig til gode

Hos Greenline Gruppen har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Vi har en stor ekspertise inden for tagarbejde som tagreparation og tagrenovering, og vi lægger meget gerne et nyt tag på dit hus.

Du finder vores afdelinger i Slagelse, Sorø, Køge, Grenaa, Aarhus og Randers, men vores service er landsdækkende, så vi kan hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du bor.

Vi har fokus på at tilbyde høj håndværksmæssig kvalitet til en skarp pris, og vi sørger også for at give dig god rådgivning undervejs. Vi sikrer dig, at du ender med et nyt tag, som både er funktionelt og har et udseende, der passer godt til dit hus.

Derfor skal du prioritere dit tag

Hvis du bor i et ældre hus, vil du nok opleve, at dit tag forfalder og på et tidspunkt har brug for at blive skiftet. Et nyt tag er en stor post i boligbudgettet - men også en enormt vigtig post. Du kan f.eks. opleve at få vandskader i dit hus, hvis dit tag ikke længere er helt tæt, og derfor bør du være opmærksom på dit tags tilstand.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger meget af, hvilke tegl du vælger, og hvor stort taget er. Har du brug for hjælp til renovering af tag, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

Ring eller skriv til os allerede i dag.

Kort om Greenline Gruppen

Vi er et lille firma med mange års erfaring inden for byggeriet, isolering og skadeservice.

Alle vores ansatte er uddannet håndværker og lægger stor vægt på på vores faglige stoltheder. 

CVR​: 27318800

Følg os på Facebook

Sverigesvej 3, 4200 Slagelse​

Klik her for rutevejledning

Bredstrupvej 9, 8500 Grenaa.

Klik her for rutevejledning

Kisserupvej 57, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning