Klæd dit hjem på med professionel isolering

Greenline Gruppen har mere end 20 års erfaring og kan hjælpe dig, uanset om der er tale om isolering i nybyggeri, efterisolering i et gammelt hus eller isolering af et sommerhus.

Vores afdelinger ligger i Slagelse, Sorø, Køge, Grenaa, Aarhus og Randers, men vi tager gerne ud til isoleringsopgaver i hele landet.

Vi udfører vi alle former for bygningsisolering. Det gælder både:​

  • Efterisolering
  • Hulmursisolering​
  • Vægisolering
  • Loftisolering​
  • Facadeisolering
  • Og meget mere​

Få et bedre indeklima

​Når du får lavet en efterisolering i dit hus, vil du både kunne se, at dit varmeforbrug falder, men du vil også opleve at få et bedre indeklima i huset. Med god isolering bliver loft, gulv og vægge varmere, hvilket begrænser risikoen for vækst af skimmelsvamp indenfor. Det er langt sundere for dig og din familie.

Med den rette isolering kan du også undgå fugt i din kælder. Når vi efterisolerer, indbygger vi dampspærrer i konstruktionen. Det sikrer, at der ikke samles fugt i isoleringen og forebygger dermed råd- og svampeangreb.

Hvad koster isolering?

Hos Greenline Gruppen tilbyder service i højeste kvalitet til en billig pris. Præcis hvad isolering af dit hus vil koste, kommer dog meget an på opgaven. F.eks. om det er husets facade, hulmur eller andet, der skal isoleres og omfanget af opgaven.

Ring gerne til os, hvis du vil høre mere om vores priser, og hvad vi kan tilbyde. Vi kommer og laver en professionel gennemgang af dit hus, så du får den helt rigtige isolering.

Kort om Greenline Gruppen

Vi er et lille firma med mange års erfaring inden for byggeriet, isolering og skadeservice.

Alle vores ansatte er uddannet håndværker og lægger stor vægt på på vores faglige stoltheder. 

CVR​: 27318800

Følg os på Facebook

Sverigesvej 3, 4200 Slagelse​

Klik her for rutevejledning

Bredstrupvej 9, 8500 Grenaa.

Klik her for rutevejledning

Kisserupvej 57, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning