Vi skifter dine døre og vinduer

Få hjælp til montering af vinduer og døre

Hos Greenline Gruppen hjælper vi gerne med montering af døre og vinduer. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og er godt rustede til at klare både små og store opgaver. Vi har fokus på at levere et stykke arbejde i den højeste kvalitet og med et højt serviceniveau, men altid til en skarp pris.

Vores afdelinger ligger i Slagelse, Sorø, Køge, Grenaa, Aarhus og Randers, men vi tilbyder landsdækkende service.

Tid til nye døre og vinduer?

Døre og vinduer i et hus tjener ikke kun et praktisk formål. De har også en kæmpe indflydelse på hele husets udtryk. I et gammelt hus kan nye vinduer få huset til at fremstå langt flottere, samtidig med at de kan mindske træk og skabe et bedre indeklima.

Udskiftning af indvendige vinduer og udskiftning af indvendige døre er en stor opgave, der kræver en vis ekspertise. Det vil være for udfordrende for de fleste gør-det-selv entusiaster, så det er en rigtig god idé at få professionel hjælp til opgaven.

Kontakt os og indhent et tilbud

Overvejer du at få nye døre og vinduer i dit hjem? Hos Greenline Gruppen kan vi hjælpe dig hele vejen igennem fra rådgivning til udførsel. Vi fokuserer på at have en god dialog med dig, så du får lige præcis det resultat, du gerne vil have. Et resultat hvor både funktion og æstetik spiller.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser, og hvad vi tilbyder. Vi kommer meget gerne med et uforpligtende tilbud.

Kort om Greenline Gruppen

Vi er et lille firma med mange års erfaring inden for byggeriet, isolering og skadeservice.

Alle vores ansatte er uddannet håndværker og lægger stor vægt på på vores faglige stoltheder. 

CVR​: 27318800

Følg os på Facebook

Sverigesvej 3, 4200 Slagelse​

Klik her for rutevejledning

Bredstrupvej 9, 8500 Grenaa.

Klik her for rutevejledning

Kisserupvej 57, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning